DE | EN | HU | RU       Choose your language - Válassz nyelvet
 
 
  
  
Név:
Jelszó:
 
  
  

  

Mezőgazdasági termékek aukciós honlapja: agro-street.com


Jelenleg költség nélkül hirdetheti meg termékét!
Az agro-street.com aukciós piactéren Ön is lehetőséget kap arra, hogy termékét a lehető legjobb áron értékesítse, legyen Ön akár kisebb vagy nagyobb területekkel rendelkező termelő, feldolgozóüzem képviselője, vagy kereskedő. Közreműködésünkkel kezdeti költség nélkül jelenhet meg az eddig csak nagy anyagi ráfordítással elérhető nemzetközi piacon.

Vételi ajánlatát ingyen meghirdetheti!
Vevőként az aukciókon való részvétel teljesen költségmentes! Ha Ön például kereskedő vagy feldolgozóüzem beszerzője, sikerülhet közvetlen forrásokból beszereznie akár a teljes szükséges mennyiséget. Mindezt a legkedvezőbb áron teheti meg, több, egymással versengő ajánlat közül választva. Lehetősége van egyedi igényeinek megfelelő terméket keresni.

Közvetlenül elérheti az eddig elérhetetlennek hitt nemzetközi piacokat!
Ön is nagy hátránynak tekinti, hogy termékével csak jelentős anyagi ráfordítással vagy még azzal együtt sem tud közvetlenül részt venni a nemzetközi kereskedelemben? Esetleg vevőként szeretne könnyen hozzáférni minél több külföldi ajánlathoz is?
Az agro-street.com nemzetközi aukciós piactéren Ön is jelen lehet , ajánlata pedig több nyelven elérhető a világ bármely tájáról.

Eladási vagy vételi ajánlata több nyelven is megjelenik!
Az Ön vételi vagy eladási ajánlata honlapunkon magyarul, angolul, németül és oroszul is megjelenik, így azt a lehetséges külföldi partnerek is könnyebben megtalálhatják és olvashatják.

  
copyright © 2006-2011 agro-street.com  |  Általános Szerződési Feltételek